torstai 29. marraskuuta 2012

Aino Havukainen ja Sami toivonen: Tatu ja Patu pihalla


Tatu ja Patu ovat olleet perheessämme monivuotisia suosikkeja. Uuden Tatun ja Patun syksyinen ilmestyminen on ollut riemastuttava hetki. Harmikseni pojat alakvat olla jo liian isoja näille kirjoille, mutta tyydyn hihittelemään näille sankareille sitten itsekseni.

Tatu ja Patu pihalla poikkeaa ulkonäöltään sarjan muista osista. Se on kooltaan pienempi ja paksumpi. Kuvitus on myös hieman luonnosmaisempaa kuin aikaisemmin. Laatu on ennallaan.

Tatu ja Patu pihalla on nimensä mukaisesti käsikirja pihapuuhiin. Se esittelee erilaisia pihaleikkejä ja leikkivälineitä. Kirja opastaa mm. kauppaleikkiin, kertoo lukuisia käyttötarkoituksia kepeille ja kävyille ja opastaa tekemään kukkaseppeleen. Siitä löytyy hauskoja ja hyödyllisiä vinkkejä kaikkeen mitä ulkona voi tehdä.

Pidin kirjasta, mutta olen kuitenkin  enemmän viehättynyt juonellisemmista Tatu ja Patu -kirjoista.

2 kommenttia:

  1. Onnekseni kuulun siihen sukupolveen joka sai jo lapsena nauttia Tatun ja Patun toilailuista :D Ihan parhaita! Tekisipä melkein mieli mennä kirjastoon ja lukaista samantien joitain suosikkeja.

    VastaaPoista
  2. Tatu ja Patu ovat kertakaikkisen ihania. Ihailen Havukaisen& Toivosen mielikuvitusta ja taitoa tehdä se näin nautittavaksi kaikenikäisille lukijoille.

    VastaaPoista