torstai 24. syyskuuta 2009

Runsaudenpula

Olen hukkumaisillani kirjoihin. Innostuin taas kerran syksyn uutuuskirjojen listauksista ja varailin niitä kirjastosta. Nyt niitä varauksia on alkanut tippua luettavaksi asti. Nytkin kirjastossa odottaa pari varausta hakemistaan. Uutuuskirjoilla on kahden viikon laina-aika Eikä niitä useinkaan pysty uusimaan, koska seuraava lukija odottaa jo vuoroaan. Kirjastokäynneillä mukaani tarttuu kaikenlaista mielenkiintoista. Olen jo joutunut palauttamaan kirjastoon lukemattomia ja mielenkiintoisia kirjoja. Nyt vielä käymäni kurssi on rajoittanut lukuaikaa entisestään. Kirjahylly on täynnä lukemista odottavia kirjoja ja aika on rajallinen.

Tässä tulee kohta lukemisesta pakkopullaa.

3 kommenttia:

  1. On se niin väärin, että elämä vie aikaa lukemiselta! Kuulostaa siis hyvin tutulta tilanteelta, mutta pakkopullaksi en lukemista halua missään nimessä mieltää. Niissä tilanteissa, kun tuntuu ettei huvittaisi lukea jotain niistä tusinasta kirjasta jotka ovat kesken, aloitin mieluummin sillä hetkellä kiinnostavan uuden kirjan. Ai siksi mulla onkin parikymmentä kirjaa aina kesken... :)

    VastaaPoista
  2. Täsmälleen samanlaisten ongelmien kanssa painitaan täälläkin. Huokaus! :)

    VastaaPoista
  3. Miten sattuikin samanlainen ongelma täälläkin päin :) Pitäisiköhän pyytä pomolta lisää lomautusta, että ehtisi lukea ympäri vuorokauden? On minullakin ongelmat...

    VastaaPoista