sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Uusi alku

Yli vuosi on kulunut edellisestä kirjoituksesta. Toisten blogeja olen kyllä seuraillut melko säännöllisesti. Viime talvena kadotin johonkin haluni kirjoittaa. Lukeminenkin on välillä takkuillut. Minusta on tuntunut siltä etten pysty keskittymään mihinkään. Nyt kuitenkin vanha halu kirjoittamalla jäsentää omia ajatuksiaan on palannut. Sormenpäitä on jo jonkun aikaa poltellut halu kirjoittaa.

Lukeminen on ollut olennainen osa minua niin kauan kuin olen lukea osannut. Kirjottamalla lukemisesta ja kirjoista niistä saa tietyllä tapaa enemmän irti. Lähiympäristössäni on paljon ihmisiä, joiden mielestä lukeminen on täysin joutavaa ja turhaa. Osaltani haluan tällä blogilla vakuuttaa myös itselleni, että lukeminen ei ole pelkkää ajanhukkaa. Haluan, että lukemisestani jää joku konkreettinen jälki.


Mietin myös aivan uuden kirjablogin aloittamista, mutta päädyin jatkamaan tätä vanhaa. En halunnut hylätä näitä aiempia kirjoituksia.

Kirjablogien maailma on tullut kirjoitustaukoni aikana monipuolisemmaksi ja sosiaalisemmaksi. Muutosta on ollut mielenkiintoista seurata. Toivottavasti tämä oma blogini solahtaa muiden joukkoon. En osaa hienosti analysoida lukemaani ja tarkoitukseni on kuitenkin kirjoittaa ennenkaikkea itselleni. Toivon kuitenkin rohkaistuvani kommentoimaan enemmän muiden kirjoituksia. Haluan jakaa lukukokemuksia ja tuntea etten ole aivan outo otus kirjapinoineni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti