sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Sari Luhtanen: Kaikkea kaunista


Suhtauduin Sari Luhtasen kirjaan Kaikkea kaunista hieman pelonsekaisesti. Odotukseni eivät olleet kovin korkealla, mutta tällä kertaa yllätyin positiivisesti.

Kauneushoitolaa pitävä Anna suhtautuu intohimoisesti kauneuteen. Hän on tehnyt kauneudesta työnsä ja nyt vuosien uurastus on saamassa palkkion. Annan kauneushoitola on ehdolla Vuoden spaksi suuren naistenlehden kilpailussa. Anna on kihloissa komean ja menestyneen Akin kanssa. Elämä on lähes täydellistä. Riitasointu Annan elämässä on omalaatuinen ja vanheneva isä tuttavineen. Annan kauniiseen maailmaan ilmaantuu kuitenkin säröjä. Suuren romahduksen myötä Anna oppii arvostamaan muutakin kuin pintaa ja toteaa kauneutta löytyvän yllättävistäkin paikoista.

Sari Luhtanen oli onnistunut kirjoittamaan tasapainoisen ja viihdyttävän hömppäromaanin. Hattaran höttöisyyden lisäksi siinä oli muitakin makuja ja ennenkaikkea iso ripaus huumoria.

2 kommenttia:

  1. Hmm, uskaltaisikohan tähän kirjaan tarttua... =D Kotimainen kirjallisuus hieman "pelottaa" minua, mutta olen tähän kirjaan törmännyt nyt muutaman kerran ja miettinyt, olisiko kokeilemisen arvoinen.

    VastaaPoista
  2. Kirja oli ihan kelpo perushömppää. Suomalaiseksi yllättävän hyvä. Monet suomalaiset viihdekirjat yrittävät minusta jotenkin liikaa, mutta Luhtanen onnistui välttämään isoimmat ärsytykset.

    VastaaPoista